5 parasta hääpaikkaa Turun seudulla

5 parasta hääpaikkaa Turun seudulla

Useat hääkuvausasiakkaani ovat valitelleet kuinka vaikeaa on ollut valita juuri SE täydellinen hääpaikka kaikkien vaihtoehtojen joukosta.

Siksipä laadinkin teille tämän listan jossa kerron omat suosikkini Turun seudun uniikeista ja idyllisimmistä hääpaikoista. Hääpaikan valintaan kannattaa käyttää hieman aikaa, sillä on ensiarvoisen tärkeää valita juuri teidän näköinen ja tuntuinen juhlapaikka. Myös häiden koko ja teema vaikuttavat tietysti omalta osaltaan hääpaikan valintaan. Pienet ja intiimit häät vaativat luonnollisesti erilaisen miljöön kuin suuret ja riehakkaammat juhlat.

Jopa näin hääkuvaajan näkökulmasta valinta oli todella vaikeaa. Jokaisella listalle valikoituneella hääpaikoista on jo kokemusta ja osaamista siitä kuinka luoda tunnelmalliset ja onnistuneet häät. Jokaisen hääpaikan läheltä löytyy myös erinomaisia kuvausmiljöitä joissa ikuistaa teidän rakkaustarinanne mitä upeimmiksi kuviksi.

Toivottavasti tästä pienestä listauksesta on teille apua häiden suunnitteluun, niin että hääpäivästänne tulisi juuri niin ikimuistoinen kuin se vain voi olla. Olettehan sen ansainneet!

 

Turun Akatemiatalo – Juhlasali

Suomen kauneimmaksikin juhlatilaksi tituleerattu uusklassinen upeus on taatusti tutustumisen arvoinen hääpaikka. Sen keskeinen sijainti aivan Tuomiokirkon vieressä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon hieman klassisemman ja loisteliaamman tyylin ystäville. Tänne mahtuu noin 200 häävierasta.

Furuvikin kartano Kaarinassa

Vehreän puiston ympäröimä kartano on kuin tehty romanttisille häille. Kartanon sijainti meren rannalla tekee siitä ihan kirjaimellisestikin paikan jossa voi purjehtia avioliiton satamaan. Kartanossa mahtuu ruokailemaan n. 110 häävierasta. Asiakkaan halutessa catering hoituu yhteistyökumppanin kautta, mutta myös omien alkoholijuomien tuominen on mahdollista.

Turun linna

Oman elämänsä prinsseille ja prinsessoille, ritareille ja linnanneidoille! Tämä historiallinen ja arvokas miljöö on koko Suomenkin mittakaavassa  aivan vertaansa vailla. Linnan paksut kiviseinät piilottavat sisäänsä sekä juhlatilat että kirkon, joten häät on mahdollista viettää kokonaisuudessaan yhden katon alla. Ainutlaatuinen linnamiljöö luo puitteet monenkokoisille häille, sillä valittavana on eri kokoisia juhlasaleja 50-250 hlölle. Linnan kirkossa vihkimistä mahtuu todistamaan 240 hlöä. Catering hoituu linnan oman ravintolan kautta.

Neuvolansali

Idyllinen ja uniikki pienempien häiden pitopaikka (max. 50 hlöä). Neuvolansali tarjoaa upean Aurajokimiljöön lisäksi herkulliset E. Ekblomin tarjoilut ja kauniit koristelut, joten hääjärjestelyt hoituvat näppärästi ja stressittömästi  yhden luukun periaatteella. Helposti saavutettava paikka aivan Turun ydinkeskustassa. Harvojen tietämä helmi!

Manilla

Tämä häätila sopii aivan täydellisesti rustiikkisen ja modernin loft-tyylin ystäville! Yhtenä tilan erikoisuutena on lasinen parvi. Manillan vanha tehdaskiinteistö sijoittuu Aurajoen rannalle ja häävieraita sinne mahtuu jopa 170. Omat ruuat ja juomat on sallittu.

 

 

 

 

• •• 0 Kommenttia

Leave a reply