Syyskauden viimeiset hääkuvaukset taputeltu

Syyskauden viimeiset hääkuvaukset taputeltu

Miten ihana hääsesonki tämä syyskausi olikaan! Historiallisista poikkeusoloista huolimatta. Monien hääparien kanssa aikataulut sumpliutuivat uusiksi, kun häät siirtyivät. Jopa useampaan kertaan. Onneksi kuvaukset kuitenkin aina pysyivät, vaikka häät saattoivat koronarajoitusten vuoksi pienentyäkin jopa puolella aiemmin aiotusta. Mutta rakkaus voittaa lopulta – aina!

Syksy on (kevään ohella) oma lempivuodenaikani, ja sydämessäni läikähtää joka kerta kun vain kuulenkin jonkun suunnittelevan syyshäitä. Katse siintääkin tässä kohtaa jo vuoden 2021 syksyssä, sillä kesäkausi alkaa olla jo paria viikonloppua lukuunottamatta loppuun varattu. Talvi – ja kevätkausilla on totutusti häiden suhteen väljempää, joten silloin teen usein omia taide- ja kirjoitusprojektejani. Sillä saralla onkin juuri nyt erityisen paljon kaikkea kivaa ja inspiroivaa meneillään. Vielä tänä syksynä on tulossa mm. valokuvanäyttely Budapestiin! Siitäkin kuulette varmasti vielä lisää myöhemmin 😉

P.s. Lokakuun loppuun asti varaat ensi vuoden hääkuvauksesi vielä vuoden 2020 hinnaston mukaan!

 

4 Responses to Syyskauden viimeiset hääkuvaukset taputeltu

  1. Oi, nää on ihan superihanat kuvat!!! Etenkin toi lammikkokuva, siis WAU! Haluun ehdottomasti tota samaa tyyliä omiin hääkuviini. Mut meillä on häät vasta kesällä -22. Voiko sut varata jo nyt?

    • Hei Tuija! Kiitos paljon, kiva kuulla! 🙂 Varaaminen onnistuu kyllä jo nyt myös vuodelle 2022, joitain varauksia siellä jo onkin. Laita vaan viestiä (virve@virve.fi) niin katsotaan tarkemmin!

    • Kiitos, Ansku! Kiva et tykkäilet 🙂 Asiakkaatkin olivat oikein tyytyväisiä näihin. (Ja itse toki myös.)

Leave a reply