Sinä olet maailman paras Sinä!

Sinä olet maailman paras Sinä!

Muun muassa nämä vastasyntyneen vauvan kuvat valmistuivat juuri editistä. Ne saivat minut jälleen ajattelemaan ajan kulumista, ja sitä miten pienestä kaikki alkaa. Kokonainen elämä ja sen uniikki, omanlaisensa tarina.  Aivan oman polkunsa alussa, vain hetken pienen hänkin on niin kovin pieni. Ihme, sitä elämä todellakin on.

Eräässä Facebookin valokuvausryhmässä kysyttiin hetki takaperin et ”Mikä valokuvauksessa innostaa sua just nyt kaikkein eniten?” Vastasin siihen et RAKKAUS, ja sen kaikki ilmenemismuodot, etenkin häät ja vauvat. Vaikka ajat olisivat mitkä, yksi asia on ja pysyy – ja se on juurikin rakkaus. Minusta on aivan mielettömän etuoikeutettua päästä ikuistamaan näitä rakkauden hetkiä, tai niitä rakkauden hetkien hedelmiä 😀 Kaikki ne ohikiitävät ajanmuruset, jotka eivät enää koskaan palaa.. Ne kannattaa ehdottomasti ikuistaa! Että muistaisi, ettei unohtaisi mitä oli, tai että millaista silloin oli. Minullakin on ollut asiakkaita jotka ovat harmitelleet etteivät ole koskaan ottaneet esimerkiksi perhekuvia, on vain joitain suttuisia pokkariräpsyjä joista vain vaivoin tunnistaa ketään. Se, jos jokin on surullista. Sillä aivan kaikki ihmiset ansaitsevat tulla kuulluiksi ja nähdyiksi, niin asiakkailleni aina sanon. Ja uskon siihen vahvasti, sillä juuri Sinä olet maailman paras Sinä!

 

2 Responses to Sinä olet maailman paras Sinä!

  1. Ooooo, miten IHANIA kuvia! 😍

    Voiko sut kutsua myös kotiin kuvaamaan?

    • Kiitos paljon! 🙂 Tottakai! Kotona kuvaamisessa onkin se hyvä puoli, että vauva saa olla omassa tutussa ja turvallisessa ympäristössään, tuttujen tuoksujen ja äänien äärellä. Laita vaan ihmeessä viestiä tulemaan, niin sovitaan tarkemmin! 🙂 virve(at)virve.fi

Leave a reply